Narex Zdanice s.p.o., cu o traditie de peste 60 de ani, este în prezent unul dintre cei mai mari producatori de scule din Republica Ceha. Este specializata în producerea de tarozi din oteluri rapide (HSS si HSSE).

În programele de productie se prezinta detailat oferta de produse standard , seturi de tarozi pentru filetare manuala, tarozi pentru filetare pe masina si tarozi pentru piulite produse in standarde CSN, DIN si ISO, seturi de scule pentru taierea filetelor din oteluri rapide(HSS) si oteluri de scule (WS), filiere, portfiliere. În afara produselor standardizate firma Narex Zdanice produce si alte scule de filetare la comanda.

Narex are o experienta acumulata de-a lungul multor ani în productia de tarozi si este cel mai mare producator al Republicii Cehe în acest domeniu. Nu doar traditia ci si tehnologia moderna , precum si specialistii inalt calificati dau o garantie a calitatii superioare si constante a produselor. Telul principal al firmei Narex este obtinerea multumirii clientului si cresterea încrederii acestuia în produsele firmei.

Pentru mai multe informatii: www.narexzd.cz